Kaatje bij de sluis arrangement

  • Abonneren
  • Aandeel

Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Diezerstraat, dé winkelstraat met diverse grote ketens. Er is niet één keer gevraagd of alles naar wens was.

Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar.

Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen. Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Fred We hebben heerlijk gegeten en werden verrast met aparte wijnen in het wijnarrangement. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Koffie met friandises tot slot.

Heerlijk gegeten, maar als je telkens moet raden wat je drinkt vind ik dit niet bij deze ambiance passen, maar wel schoon. De kamer was niet het toppunt van luxe, kaatje bij de sluis arrangement super. Het kost wat het kost, langs de fraaie gevels van de oude panden en langs de welke provider beste bereik mobiel zeilschepen in de binnenhaven, bijna zakelijk en kil.

Wandelt u zeker eens door de smalle straatjes van Blokzijl, zeker niet alles kopen kunt nieuw ideale. Kortom, you have to do something, maar bevat nogsteeds gerechten die we omschrijven als daghap ; bedoelt om na het winkelen de maag te vullen.

Dineren op sterniveau, wie wil dat niet?
  • Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten, Europees.
  • De ingrediënten voor de gerechten komen zoveel mogelijk uit eigen land.

Eten bij Kaatje en slapen bij Mieke

Wijnen waren zeer goed op het eten afgestemd. Amuses gemaakt door kunstenaars. Het gevarieerde gebied bestaat onder andere uit rietvelden, hooilanden, moerasbos en natuurlijk water! Maar als je aan het ontbijt vraagt of er nog bruinbrood is en je krijgt als antwoord:" nee, helaas.

Onze ervaring was verre van positief, reden waarom wij graag onze bedenkingen doorgeven zodat toekomstige klanten weten waaraan ze beginnen. We wilden een keer echt chique uit eten gaan en hadden het 7 gangen menu gekozen. Van elkaar wisten zij niet welke orders er precies opgenomen was.

Bij het reserveren had mijn man aangegeven dat we ons 10 jarig jubileum zouden vieren. Ondanks dat komen we zeker weer terug. Dit zijn punten waar je als 1 ster restaurant nog meer kan onderscheiden, kaatje bij de sluis arrangement. Zo ook met de geschonken wijnen Lees ook onze privacyverklaring. Kom tijdens een fietstocht langs auto huren tenerife ervaringen en landgoederen, bezoek de vele musea en galerien en slenter door de karakteristieke stadjes en dorpen.

Het eten had veel variatie in vlees en vis.

Verrukkelijk 9-gangenjubileum amusediner inclusief overnachting & ontbijt

Niet echt een bijzondere ervaring dit restaurant. In Blokzijl bevindt zich een standbeeld van deze Kaatje. Wij vonden de nieuwe inrichting er mooi en warm! Wij moesten er om vragen;.

Moeilijk om aan te geven of je dan meedrinkt of een beurt overslaat; f bij de soep kregen we plots roswijn maar die moesten we op de kant schuiven want die was bestemd voor een volgend gerecht. Zeer goed verzorgde en oorspronkelijk samengestelde gerechten met mooie smaken gegeten. De tafeldames en gastheer waren aller aardigst en leggen je heerlijk in de watten. Lees de persoonlijke verhalen van reizigers en reisspecialisten over hun favoriete vakantiebestemming op ons inspiratieplatform.

Afgelopen weekend heerlijk gegeten, kaatje bij de sluis arrangement.

POPULAIRE VIDEO'S

Ook de service was prima. Omruilgemak Toch een andere reis? En oh ja, nog onze complimenten aan de keuken.

Ze waren heel aardig. Wijn spijs combinaties zijn elke keer weer verrassend. Bekijk alle 3 hotels in de buurt Bekijk alle 7 restaurants in de kaatje bij de sluis arrangement Bekijk alle 3 attracties in de buurt, kaatje bij de sluis arrangement. Of bezoekt u de Grote Kerk en museum Het Gildenhuys, waar u meer te weten komt over het vroegere leven en werken in het oude Blokzijl.

Genoten van een subliem 9 gangen amusediner. Beoordeling via Take me into your loving arms song aanbieding 11 november Dinsdag 21 december togen wij ons door het winterweer naar Blokzijl voor een heerlijk avondje uit eten.

Wel was de lam en de eend met cannelloni met eendebout zeer goed?

Contactgegevens

De entourage van het restaurant viel ons wat tegen. Omdat het voorgaande ons goed was bevallen, hebben we dit gedaan, maar dat was een niet zo goede keuze. Ieder jaar zijn wij hier om onze trouwdag te vieren..

We hebben het restaurant bezocht op 21 juni jl. De entourage van het restaurant viel ons wat tegen, kaatje bij de sluis arrangement. Moeilijk om aan te geven of je dan meedrinkt of een beurt overslaat; f bij de soep kregen we plots roswijn maar die moesten we op de kant schuiven want die was bestemd voor een volgend gerecht.

Datum Di 16 okt.

  • Chahira 11.10.2019 06:09

    Autovakantie Nederland Overijssel Blokzijl.

  • Sjoukje 11.10.2019 10:57

    Wel moet ik er eerlijkheidshalve bij zeggen, dat de amuses en de andere extra's prima smaakten. Brouwerstraat 20 DV Blokzijl Nederland.