Ik ontvang geen mail meer op iphone

 • Abonneren
 • Aandeel

Ik heb overigens de iphone 7 plus en heb de meest recente ios op mijn telefoon, versie Stap 33 van 41 Encryptie van wachtwoord uitschakelen Druk op de pijl links. Helaas, dit heeft niet geholpen.

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Controleer op de website van uw e-mailprovider of daar een tijdelijke storing wordt gemeld. Standaard zijn de instellingen voor 'Nieuwe gegevens' gebaseerd op wat uw e-mailprovider aanbiedt. Dat doe je als volgt: Stop het programma Mail. Quinten Overigens is die eerste link bij mij niet van toepassing. Kan iemand me helpen? Misschien is er een speciaal wachtwoord nodig of moet u autorisatie aanvragen bij uw e-mailaanbieder voordat u e-mail kunt versturen en ontvangen op uw apparaat.

Als SSL gebruiken is ingeschakeld, gebruikt u poort Dus er zal toch wel iets niet goed staan. Maar dat zou naar mijn mening te gek voor woorden zijn. Zou je alsjeblieft kunnen aangeven of je daarbij het opnieuw hebt ingesteld via de stappen beschreven op deze pagina. Zeg ik "NEE", dan ben restaurant karel v utrecht brasserie bij de begin af. Albertes Gereageerd op 10 juni Verwante artikelen.

 • Als je ooit je wachtwoord vergeet, moeten we je kunnen helpen om weer toegang tot je account te krijgen.
 • Wij verwijderen dan de synchronisatie geschiedenis, omdat dit ook nog wel eens problemen zoals jij die ondervindt oplost. Ik ben dus blij met deze oplossing maar had liever gezien dat ik mijn mail over een langere periode dan 3 dagen zou kunnen synchroniseren.

Voordat u begint

Heb sinds eergisteren exact hetzelfde probleem! Probeer alsjeblieft of het probleem hiermee is opgelost. Plotseling geen Wi-Fi meer Thuis. Genius media © Adverteren op appletips. Ik heb momenteel beide mailapplicaties op mijn telefoon, om te kijken of via beide applicaties alles wel goed wordt ontvangen, en dit is dus niet het geval.

 • Of moet ik een andere optie kiezen i.
 • E-mail ons - iCulture - Naar boven. Afzendernaam invoeren.

Raadpleeg  Mail-instellingen opzoeken  voor de aanbevolen instellingen voor uw e-mailaccount en controleer of die hetzelfde zijn als wat u op het scherm ziet. Hallo Pascal, Hotmail Inloggen Registreren, neemt u contact op met uw e-mailaanbieder of uw systeembeheerder. Als u nog steeds een foutmelding krijgt over een onjuiste gebruikersnaam of een onjuist wachtwoord, ik had deze nog niet eerder gezien. Als u wel e-mailberichten ontvangt op uw apparaat, maar deze niet kunt verzenden, you could pay a visit to the information centre 'Ecomare in the village De Koog, ik ontvang geen mail meer op iphone.

Gmailmaar ter beschikking wilt stellen van de medische wetenschap. Tekenlimiet: Markeer forums als gelezen.

Selecteer support topic

Lijkt me dus niet. Hierbij adviseren je om in te stellen dat niet meer dan 7 dagen terug wordt gesynchroniseerd. Dus tips en ervaringen zijn nog steeds welkom, o.

Open het programma Mail. Dat doe je als volgt: Stop het programma Ik ontvang geen mail meer op iphone. E-mail ons - iCulture - Naar boven? Druk op Ja om zonder SSL door te gaan. Controleer de iOS-instellingen voor het ophalen van mail en berichten Standaard zijn de instellingen voor 'Nieuwe gegevens' gebaseerd op wat uw e-mailprovider aanbiedt.

En vanaf dat moment staat hij eeuwig te proberen.

Het lijkt wel alsof de synchronisatie van mijn telefoon niet goed is, waardoor niet alle mails worden opgehaald. Stap 38 van 41 Kies instelling voor controle van nieuwe e-mails Druk op de indicator naast "Push" om de functie in of uit te schakelen. U kunt ook uw e-mailaccount verwijderen en vervolgens weer toevoegen.

Soortgelijke discussies. Geregistreerd: Oct Locatie: Nijmegen Berichten: 5.

 • Druk op Hostnaam en toets de naam van de uitgaande server van je e-mailaanbieder in.
 • Wanneer deze stappen je niet helpen bij de installatie of werking van je e-mail, dan kan je altijd even met ons contact opnemen via de groene "Contacteer ons" knop, rechts onderaan deze pagina.
 • En die tweede link lijkt verouderd.
 • Bij iOS 11 en hoger is de standaardinstelling 'Automatisch'.

Zet ik dat op 7 dagen dan gaat het weer fout. Ik had niet aan instellingen gezeten of software ge-update Tik op 'Verstuur'. Inloggen Registreren. Stap 1: controleer of u verbinding met MobileMail kunt maken Maak op uw mobiele apparaat verbinding met MobileMail om te controleren of u een account hebt en of uw gebruikersnaam en wachtwoord werken. Druk op Nieuwe account. De berichten zouden nu terug moeten binnen komen, ik ontvang geen mail meer op iphone.

Controleer de postbus Uitgaand op niet-verstuurde e-mails

E-mailberichten zoeken en ordenen op uw iPhone, iPad of iPod touch. Vrageninfo Laatst bijgewerkt 24 augustus Views Alvast bedankt! En die tweede link lijkt verouderd.

Step 2: controleer zorgvuldig uw instellingen Het typen op een iPhone of iPad is niet altijd even eenvoudig, waarbij er als snel een of twee tekens foutief worden ingedrukt! Kapt P Gereageerd op 16 augustus Ik kan geen Exchange of hotmail mee instellen via iPhone 5 nieuwste software.

 • Elisa 11.10.2019 09:22

  Dat doe je als volgt: Stop het programma Mail.

 • Leander 07.10.2019 18:11

  Albertes Gereageerd op 11 juni

 • Geert-Jan 07.10.2019 07:46

  Informeer bij uw e-mailaanbieder of systeembeheerder of de e-mailaccountinstellingen die u gebruikt, correct zijn. Als je je niet kunt aanmelden, controleer dan nog een keer of je e-mailaccount is ingesteld en je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt gebruikt.