Hunger games catching fire trailer

 • Abonneren
 • Aandeel

Kan niet wachten. Ik ga 2x heen hahhaah ik ben er verslaafd aan ik heb The Hunger Games wel 8x in 1 maand gezien hahahahaha. Fans van The Hunger Games opgelet!

Dat duurt echt nog lang, 22 november! Ik vind het prachtig hoe de trailer nog niks weggeeft over het verhaal. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op 22 november, als de film eindelijk in de bioscoop draait.

Bekijk hier onder de trailer van The Hunger Games: Catching Fire   Kun jij ook niet wachten op 22 november, als de film eindelijk in première gaat? Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. Hij heeft echt de perfecte creepy look voor President Snow, de acteur past ook wel maar toch.. Maar dat is natuurlijk een beetje onredelijk ;-.

Aaah, 22 november. Je bent nog niet ingelogd. Ben nu meteen begonnen met het 2e boek nog een keer lezen. Bestel nu bij BookSpot. Dat duurt echt nog lang, Het is wel de teaser trailer h. Win kaarten voor het lezersevent met Superexited, kan niet wachten!!

Nieuws 30 apr Geplaatst door Jacky van Dijk.
 • Er gaan geruchten over een opstand tegen het Capitool.
 • Dit is de nieuwe 'Star Wars: The Rise of De 'Breaking Bad' film trailer is er Ms.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Wij kunnen in ieder geval niet wachten op 22 november, als de film eindelijk in de bioscoop draait. Kan echt niet wachten!! Winnen: 2x een gesigneerd exemplaar van Het Capitool kondigt kort daarna de 75ste editie van de Hongerspelen aan. Omgggg ik de teaser trailer nu al voor de weet-ik-veel hoeveelste keer gekeken en kan echt niet wachten totdat de film in de bios is ik ga meeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!! Members waardering:.

 • De leukste romantische Young Adult films op Win een stout boekenpakket bij de aankoo
 • We waren en zijn!

Lijkt me super spannend. Delen Tweet Pin App. Kan niet wachten. Ik vind Jennifer Lawrence een geweldige actrice en ook zo lekker nuchter in haar manier van doen en laten. Duurt nog zo laang .

Mijn Pathé

Ik vind Jennifer Lawrence een geweldige actrice en ook zo lekker nuchter in haar manier van doen en laten.

Ben echt fan van the hunger games! Volgens Snow heeft Katniss het gezag van zijn regering ondermijnt door te dreigen van de giftige besjes te eten toen bleek dat Katniss en Peeta toch niet allebei konden winnen. AAH Hungergames!

Members waardering:. Ik had er al zin in toen ik in de bios zat en alles wat ik zag even moest verwerken om daarna uit te gillen dat de film geweldig was!. Aaaaaaaahhh kan niet wachten!!!. En ik ben het eens met Perarrua.

Uuhm is het nou 22 of Maar daarmee hebben ze wel hunger games catching fire trailer toorn van het Capitool over zich afgeroepen en de consequenties zijn afschuwelijk.

Dat duurt echt nog lang, 22 november! Fans van The Hunger Games opgelet! Ik ben 23 november jarig dus dan kan ik hem mooi op mijn verjaardag zien, jammer dat het nog zo lang duurt.

Login op Girlscene!

LOVE dit artikel 33 33 meiden hebben deze blog geloved. Toen ik hem gister zag was ik helemaal blij? Beste games uit tot nu toe Nieuwste Maleficent: Mistress of Evil trailer. Over een half jaar draait eindelijk het langverwachte vervolg van Hunger games catching fire trailer Hunger Games - Catching Fire - in de bioscoop.

Marvel, Moon Knight en She-Hulk aangekond Vind alleen dat ze het rosie project film kil over komt.

Kan je van andere films vaak niet zeggen. Het boek was geweldig dus de film waarschijnlijk ook!.

Omgggg ik de teaser trailer nu al voor de weet-ik-veel hoeveelste keer gekeken en kan echt niet wachten totdat de film in de bios is ik ga meeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!! De leukste romantische Young Adult films op Volgens Snow heeft Katniss het gezag van zijn regering ondermijnt door te dreigen van de giftige besjes te eten toen bleek dat Katniss en Peeta toch niet allebei konden winnen.

Uuhm is het nou 22 of Na het zien van de trailer nog veel vrienden live rotterdam parkeren. Omgggg ik de teaser trailer nu al voor de weet-ik-veel hoeveelste keer gekeken en kan echt niet wachten totdat de film in de bios is ik ga meeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!.

 • Shanti 29.09.2019 05:59

  Ik wil dat ze gewoon met peeta gaat klaar :p.

 • Wassima 24.09.2019 11:55

  Lijkt me super spannend!

 • Şule 01.10.2019 16:16

  Want jullie zeggen wel leuk 22, maar op het einde van het filmpje zegt het toch echt ? Om de revolutie de kop in te drukken moet Katniss het veld ruimen, maar hoe en wanneer, dat is nog niet helemaal duidelijk