Hoe teken je patrick van spongebob

 • Abonneren
 • Aandeel

Danielle ~ op 27 oktober om By mij is die egt goed gelukt ik heb ook de poppetjes aan de onderkant van de site proberen na te tekenen das wel goed gelukt ik ben heel goed in schaduws tekenen en mangas ik teken nu al 4 jaar ik wil later strip tekenaar worden of tekenaar in boeken ofzo lijkt me egt leuk xx.

Spongebob zegt dat hij net zo cool is als Leendert en er echt geen ijscokar op hem valt. De lijnen nog even wat dikker maken en klaar ben je.

Patrick interpeteert het politielint als ijs , maar in werkelijkheid staat er: niet betreden en hij gaat het water in. Spongebob Squarepants leren tekenen. Mijn profiel Beheer uw gegevens, verhuis-, vakantie- en bezorgservices.

TV-gids Raadpleeg de tv-gids van De Morgen. Shop Kortingen op films, series, boeken en meer. De aflevering code is 41b. Love tekenen.!

Teken ook de armen van Spongebob. Hoe het is om meneer Krabs te zijn. In het echt is de vrucht helemaal niet symmetrisch. Tien jaar later keert onze favoriete spons terug naar het witte doek. Stap 6 Teken de broekspijpen van meneer Squarepants. In Amerika zijn de SpongeBob-prullaria poppetjes, sponzen, Messis Wife Traveled Russia to Be With Her Husband.

Productspecificaties

Zijn huisdier Gerrit is een zeeslak die miauwt als een kat. Als eerste: leuke website ik vind het top ik heb er respect voor!! Liz ~ op 10 juni om Leuk en lekker makkelijk. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever of schoonmoeder. Niet toevallig studeerde de man ooit af als zeebioloog. Zelden is een nieuw tekenfilmfiguurtje zo snel zo populair geworden.

 • Maud ~ op 27 december om Als eerste: leuke website ik vind het top ik heb er respect voor!!
 • In het filmpje koopt de spons een enorme televisie, die hij vervolgens weggooit om met de doos te kunnen spelen.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder, hoe teken je patrick van spongebob. Lezersservice Wij helpen u graag verder. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. De deeleconomie heeft platformen als Uber nodig Privacy We zijn open over wat we met uw gegevens doen.

De lijn die van boven naar beneden loopt is een hulplijn om het midden van het lijf van Spongebob te bepalen?

SpongeBob Spelletjes

Mij lukt het niet goed. Genoeg voor heel wat uurtjes kleurplezier. Vorig jaar koos ook wetenschapsjournalist en wiskundige Ionica Smeets een SpongeBob-filmpje in 'Zomergasten', zij het zijdelings.

Spongebob vrolijk, ik keek vroeger altijd Spongebob heb nu met de boekenweek een boek van Cartoons Tekenen gekocht L das wel leuk denk ik. SpongeBob Squarepants woont in een ananas diep in de zee. Geweldig, maar ook nogal druk, hoe teken je patrick van spongebob. Games Films TV Wiki's. Ik vind het heel leuk hij is goed gelukt want het is een goede uitleg maar ook goede plaatjes bedankt.

Navigatiemenu

In Nederland worden per maand 1. Zou Nickelodeon Google daarvoor betaald hebben? Voor u uitgelegd.

Dat doe je door de randen een beetje golvend te maken. Want Spongebob is erg leuk om te tekenen. Teken ook de pupillen in de ogen van Spongebob. Stap 3 Spongebob lacht nogal vaak. Sarah op 28 maart om nou wel leuwk maar niet hellemaal precies maar wel heel leuk!!, hoe teken je patrick van spongebob. Voordelen voor abonnees Exclusieve aanbiedingen voor abonnees.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder.

Sanne ~ op 1 december om Ik vind het heel leuk! Elseke ~ op 9 januari om Super leuk! Algemene Informatie. Lezersservice Wij helpen u graag verder.

Op deze website staat o. Even later gebeurt dat toch en Leendert redt hem. Een tweetal halve cirkels aan het uiteinde van de boog zijn de appelwangen van Spongebob. Een spons heeft gaten.

 • Keo 04.10.2019 19:41

  Jouw e-mailadres verplicht Vul jouw e-mailadres in. Leuke website xx Sanne.

 • Stella 01.10.2019 01:26

  Mijn profiel Beheer uw gegevens, verhuis-, vakantie- en bezorgservices. Geweldig, ik keek vroeger altijd Spongebob heb nu met de boekenweek een boek van Cartoons Tekenen gekocht L das wel leuk denk ik.

 • Romme 04.10.2019 13:27

  Ik vind het heel leuk hij is goed gelukt want het is een goede uitleg maar ook goede plaatjes bedankt!