Hoe laat komt mijn pakket bol.com

  • Abonneren
  • Aandeel

Home Overig Wanneer komt pakje bol. Ik ben gewoon thuis en zit te wachten op mijn pakket

Geen agenten beschikbaar. Ik heb het ook nog nooit zo slecht meegemaakt met PostNL!!!! We zouden daar een gratis flipcover bij krijgen.

Wat een onzin antwoord als je betaalt voor een specifieke tijdspanne en je bent thuis in die tijdspanne dan mag je verwachten dat de leverancier zich aan de bezorgafspraak houdt. Bellen voor 0, 90 en dan horen dat ze niks voor je kunnen betekenen is geen optie.

Nix werkt, die wijzen naar jullie. Van der Hoeven. We bellen met media markt, waardeloos bedrijf. Hoe lui kan je zijn. Dit is toch ronduit schandalig ,klant blijft netjes thuis wachten en vindt zo'n bericht in de bus??.

Dit is geen verwijtbare fout naar bol. De bel deed het niet. Bij na raag blijkt dat de meeste van mijn familie en kennissen geen kaart heeft ontvangen.
  • In elk contact met Bol. Hoeveel mensen moeten hier nog in trappen?
  • Ik gisteren om

Legt stap voor stap uit hoe je iets doet

Ik ben niet bij u in dienst, maar zou wel graag een onkostenvergoeding ontvangen van alle keren dat ik op de fiets moet stappen de afgelopen maanden om de fout bezorgde post op het juiste adres te bezorgen In afwachting van uw reactie.

Maar nu ben ik verplicht weer bij bol te kopen. Ben benieuwd hoelang post. Ik stuur de klantendienst zelf een email, nog steeds geen antwoord. Ik krijg constant post van alle buren. Net een verfomfaaid boek. Aangezien ik die betaalde service niet heb gekregen komt het nogal over als fraude.

  • Normaal geen problemen met post nl maar dit doet wel gelijk de deur dicht..
  • Hoe snel ontvang ik een bestelling?

Ik vraag me af hoe dit mogelijk is. Het is zaterdag en nog steeds niet afgeleverd op het pick-up point. Ook niet op bewakingsbeelden Dit is nu al 4x, vaak ook niet, vervolgens tikken voort Mengsel en ten slotte maken. Het moet niet gekker worden!.

En zijn ook mensen die werken. Huisje huren noord brabant had toch ook anders gekund!.

VIVA nieuwsbrief

Op 1 adres ligt post voor 5 adressen Waar moet ik dan mijn klachten kwijt over de bezorging????. Hier wordt een groot gedeelte van de omzet gerealiseerd. Ik nog niet ontwangen.

Dit grapje kost me bijna 10 euro en ik weet nog niks!. Ik heb recent iets besteld bij bol! De dag erop ontving ik nog een mailtje met daarin excuses namens bol, hoe laat komt mijn pakket bol.com. Wij zijn extra hier voor thuis gebleven.

Slecht zeg. Onderstaande bezorgopties en aanvullende services worden niet meegerekend in het totaalbedrag! Enigszins chagrijnig heb ik mij nu dus via de mail naar jullie gewend?

VIVA op social media

Ik ben boos op jullie dienst helaas voor mij niet meer postzegelcodes kopen. De ster die ik geef zouden er eigenlijk meer moeten zijn is voor de postbezorger die de pakjes komt brengen en soms na zijn ronde als hij langsrijd kijkt of wij al thuis zijn en het dan afleverd, het kan dus wel goede service leveren! In je account zie je of we alles tegelijkertijd verzonden hebben.

Blijkbaar is het haar niet gelukt. Ik stuur de klantendienst zelf een email, en mijn pakketje was wel op tijd vandaag. Ga zo door, nog steeds geen antwoord. Maar tot op heden 2 oktober nog geen zending kunnen volgen. Dit is al de zoveelste x dat je gewoon niet je post onvangt! Ligt er een briefje in de bus dat ik mijn pakket heb gemist. Altijd gaat het hoe laat komt mijn pakket bol.com

Nog vragen?

Geen enkel berichtje o. De telefoniste was inderdaad aardig genoeg om me voor het ongemak te compenseren, maar niet meer dan 2,50 met een verloopdatum. Woensdag stond het pakket wederom ingepland voor bezorging, maar er is een bezorgpoging gedaan buiten het aangeven bezorgmoment.

En is het pakket voor de deur neer gelegd door de bezorger van post. Onderstaande bezorgopties en aanvullende services worden niet meegerekend in het totaalbedrag. Rapporteer Toon reacties 2.

  • Belal 20.08.2019 15:22

    Kom ik bij het ophaalpunt is het terug gestuurd naar de verstuurder. Hoe duidelijk wil je het hebben?