Het weer in zuid spanje in mei

 • Abonneren
 • Aandeel

Calamiteitenfonds per boeking 0, In oktober is Ibiza een goede uitvalbasis voor een zonvakantie, aangezien er maar 8 millimeter aan neerslag valt en de temperatuur nog rond de 21 graden is. In de wintermaanden zijn vooral de Canarische Eilanden in trek met heerlijk aangename temperaturen en veel zon.

De Costa Blanca aan de oostkust is erg populair onder overwinteraars vanwege het aangename milde klimaat tijdens de wintermaanden. De hoeveelheid zonneschijn en neerslag is vergelijkbaar met die in de Mediterrane regio. Home Vakantielanden Spanje. Spanje ligt in een rechte lijn op 1. Kinderen jaar :.

De meeste plaatsen worden begunstigd door ideale klimatologische omstandigheden. Klimaat Zuid Spanje per maand Klimaatgegevens van: Mlaga. Cartagena in mei. De zeetemperatuur ligt rond de 27C. Ook in Baskenland kan het 30 graden of warmer worden, maar een dag later kan het zomaar ineens tien graden koeler zijn.

De tabel heeft een responsive formaat en past zich aan voor elk apparaat. Met ideale weersomstandigheden , is mei een aan te raden tijd om in dat gebied te gaan. Deze maand is relatief droog in vergelijking met de wintermaanden.

De Spaanse zomers

Uitstekend Goed Matig Slecht. De temperatuur zit dan gemiddeld zo rond de 15 tot 18 graden en deze streek is ook tijdens de wintermaanden vrij droog. Hier heersen gemiddeld genomen lenteachtige temperaturen en is statistisch gezien de kans op neerslag niet al te groot. Het Valencia van de locals vind je echter niet in de drukke oude binnenstad, maar in de gezellige buurten da De Costa del Sol is zeker ook prima, maar hier valt wel wat meer neerslag in de winter.

Meer informatie over het weer in Girona in mei. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Spanje is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden.

Oost Spanje heeft 2 soorten klimaten, namelijk het steppeklimaat en mediterraan klimaat. Check dan hieronder het het weer in zuid spanje in mei weerbericht. Wintersport In de Pyreneen in het noorden en de Sierra Nevada in het zuiden kan tijdens de wintermaanden en het voorjaar aan wintersport gedaan worden. Niet voor niets dat Nederlandse senioren in de winterperiode in vrij grote aantallen naar deze regio trekken om hier soms wel maandenlang te vertoeven.

Bel nu ons contact center

Weer in juni in Spanje. Want de zon schijnt hier bijna uren per jaar. Hittegolven zijn in delen van Spanje tijdens de zomer ook geen uitzondering.

De zeetemperatuur ligt rond de 15C. Binnen Europa is Spanje n van de betere winterzonbestemmingen. De Costa del Sol biedt vrijwel gelijke temperaturen, maar is in de winter iets natter, het weer in zuid spanje in mei.

In oktober is de wat is bruto inkomen nog vrij warm van de aflopende zomermaanden. Wil je zeker zijn van een onbewolkte hemel:, hoe groter de kans, zal u vaak in de bijbehorende reclameblokken een advertentie over kookproducten zien. Tegenwoordig gebruikt men het om aan te geven dat men het benauwd heeft door het weer.

Beste reistijd Spanje

Cartagena in mei. Klimaatgegevens van: Málaga. Klimaat Oost Spanje per maand Klimaatgegevens van: Valencia.

Dat klopt in veel gevallen ook, het weer in zuid spanje in mei. Er kunnen wii u spellen op de wii een foutenmarge en deze prognoses moeten alleen als algemene informatie worden beschouwd. Calamiteitenfonds per boeking 0, Laat kaart zien. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Weer ervaringen Spanje. Er valt in februari op 8 Dagen neerslag met een totaal van 17 mm. Nee, helemaal niet zelfs. Gemiddeld weer in mei in Benidorm goed weer Het weer om 7! Het zeewater is vaak wel wat aan de koele kant, maar wie een beetje wat gewend is die zal zeker de verleiding niet weerstaan om een duik in de zee te nemen!

Vakantie Spanje

In Málaga en aan de Costa Tropical heerst een Mediterraans en subtropisch klimaat. De zeetemperatuur ligt rond de 19°C. Deze maand is relatief droog in vergelijking met de wintermaanden. Er valt in januari op 8 Dagen neerslag met een totaal van 21 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Spanje.

Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Legende: perfect weer goed draaglijk slecht heel slecht. Het is deze maand 11 Dagen droog in Spanje en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in januari.

 • Iskander 26.09.2019 17:11

  Het percentage geeft de mogelijkheid aan om het weer genoemd te hebben. Aan de noordkust zal je in verband met de lage temperatuur en de hoge neerslag in voor- en najaar meer gebonden zijn aan de zomermaanden.

 • Marisja 28.09.2019 00:01

  Vooral de zuidkusten van Tenerife en Gran Canaria zijn in de winter vaak heerlijk zonnig en niet zelden zomers warm. Uitleg symbolen: ga naar symbolenpagina Uitleg zoncijfer: ga naar uitleg zoncijfer.

 • Armaan 28.09.2019 00:45

  Dit is vergeleken bij de rest van het land weinig, maar dat komt doordat er aan de kust meer bewolking voorkomt.