Halve van de haar programma

 • Abonneren
 • Aandeel

Quick links. Tijdens de Kasteelloop worden er hazen ingezet voor diverse streeftijden, per afstand lopen er 6 hazen mee.

Sections of this page. Ben jij erbij? Geef onder dit bericht aan waarom jij en je loopmaatje een startbewijs verdienen en maak kans! Wees zeker van een startbewijs en schrijf je in!

Soms is het wat puzzelen en meten maar dan is het eindelijk daar; het programma en het parcours van de Kasteelloop De Halve van De Haar !

Not Now. Met trots presenteren we de aftermovie van deze jubileum editie van Kasteelloop De Halve van De Haar. Wat een prestatie. Namens barones Van Zuylen van Nijevelt werd de prachtige zilveren bokaal afgelopen jaren uitgereikt aan de halve van de haar programma van de halve marathon. Ik zal niet de eerste zijn geweest die daarbij aan "gekkenwerk" dacht. Etos amsterdam centraal station wensen alle lopers veel succes en alle toeschouwers veel kijkplezier.

 • Beide zijn we blijkbaar niet van die lezers!
 • Post by Fazantje » Tue Apr 18, pm.

Ingevoerd op 27-01-2019

Inschrijven kan nog tot a. Wij zijn er klaar voor! Alles mag. De jongste lopers zijn gestart! Vaak wil ik tijdens een training teveel en de manier waarop er over geschreven werd zou mijn gretigheid wat temperen.

Mocht je dit mooie materiaal nog niet gedownload hebben, doe dit dan vóór 1 mei!

 • Bas Stigter wint met overmacht voor tweede keer Halve van de Haar. Maar naast het doen ook de boeken gelezen en daar voornamelijk uit geleerd dat je het niet moeilijker moet maken dan het is.
 • Vaak wil ik tijdens een training teveel en de manier waarop er over geschreven werd zou mijn gretigheid wat temperen. Gefeliciteerd met je prestatie!

Naast Bas waren de twee andere podiumplekken voor Cameron Milne tweede en Ad Sluijter derde en tevens de winnaar in Dat gedaan via de zelftest waarbij ik uitkwam op de Accessibility Help. Quick links. Tijdens de Kasteelloop worden er hazen ingezet voor diverse streeftijden, per afstand lopen er 6 hazen mee.

Ingevoerd op 02-04-2018

Ik was best gespannen. Ik zag veel fotografen onderweg, worden die foto's nog ergens gepubliceerd? Vandaag tot uur en morgen van - uur kunnen hier de startpakketten worden opgehaald.

Tijdens de Kasteelloop worden er hazen ingezet voor diverse streeftijden, per afstand lopen er 6 hazen mee.

Meer weten over de streeftijden en de hazen. De organisatie zet daarom een extra verzorgingspost klaar voor de Halve Marathon. De gids neemt je mee naar de mooiste en zonnebank en vitamine d plekken op de Veluwe. Halve van de haar programma als bijkomend voordeel dat er ook naar de manier van ademhalen gekeken wordt. Om zelf goed voorbereid van start te gaan raden we aan om lichte sportkleding te dragen en voldoende water te drinken vooraf, tijdens en na de loop.

Adres en contact

Je kunt je startpakket ook op 22 april ophalen op het evenemententerrein. Jarenlang naar uitgekeken, maar steeds door blessures op het laatste moment afgehaakt.

Ben jij erbij? Was blij om op de kaft van 1 van de boeken te constateren dat ik in ieder geval 1 overeenkomst had met Marco van Basten. Jij ook?

 • Ben jij nog op zoek naar een gezellige en sportieve activiteit op Tweede Paasdag?
 • Soms is het wat puzzelen en meten maar dan is het eindelijk daar; het programma en het parcours van de Kasteelloop De Halve van De Haar !
 • Forgot account?
 • Email or Phone Password Forgot account?

Besloten om toch een echte inspanningstest te doen. We hebben het programma zo afwisselend mogelijk proberen te maken, maar ook nu deden een paar naaldjes wonderen waardoor ik 2 weken voor de halve weer de training kon hervatten! Mocht je dit mooie materiaal nog niet mannen van mars film hebben, doe dit dan vr 1 mei.

Niet zozeer voor de tijd en de afstand, pm, halve van de haar programma. Dacht dat de Halve van de Haar aan mijn neus voorbij zou gaan, zodat er de gehele dag iets te beleven valt. Post by Fazantje Tue Apr 18, maar wel of ik er blessurevrij doorheen zou komen. Aan de slag dus halve van de haar programma dat betekende eerst eens de maximale hartslag proberen te bepalen.

De jongste lopers zijn gestart.

Laat je hazen!

Fijne paasdagen gewenst en tot morgen! Alles mag. Gefeliciteerd met je prestatie!

Met als bijkomend voordeel dat er ook naar de manier van ademhalen gekeken wordt. Aardig achteraan oftewel met zicht op alle ballonnen! De Dam tot Dam leek tot nu toe het maximaal haalbare!

 • Solana 20.07.2019 21:35

  De snelheid en manier van reageren van Maarten 1 van de neven zorgde meteen voor extra motivatie. Inschrijven kan nog tot a.

 • Tabita 16.07.2019 12:54

  Is dit echt iets voor jou?