Cosmo fairly odd parents

  • Abonneren
  • Aandeel

Het draait natuurlijk allemaal om Timmy Turner uit Dimmsdale. We gaan hieronder verder met 12 zaken, die je waarschijnlijk nog niet wist van de serie! Wanda's stem is door een vrouw ingesproken: Marloes van den Heuvel.

Minnash ~ op 2 juni om Leonie, je hebt gelijkt: typo. Wanneer hij echter de nu ook volwassen Tootie tegenkomt en verliefd op haar wordt, moet hij kiezen tussen haar of zijn feeën. Danny Phantom en T. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Advertentie - Lees hieronder verder. Soms moet je een jaar of langer wachten Dan ben je zeker ook gek op filmseries. Is aangepast. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Cosmo fairly odd parents pagina's Printvriendelijke versie Permanente koppeling Paginagegevens.

Deze dingen zijn herkenbaar voor iedereen die van Disneyfilms houdt.

Het was de bedoeling om Timmy een blauwe pet te geven, maar de inkt van de marker van de tekenaar was op, en daarom probeerde hij de kleur roze. Op 26 juli werd de laatste aflevering uitgezonden: na tien seizoenen werd door Nickelodeon besloten niet meer door te gaan met de serie.
  • Laten we eerst even wat herinneringen ophalen aan de inmiddels nostalgische maar nog steeds lopende tekenfilm serie op Nickelodeon! Na een hiatus van een jaar pakte Nickelodeon de draad echter toch weer op met de special Fairly OddBaby.
  • Danny Phantom en T. Deze dingen zijn herkenbaar voor iedereen die van Disneyfilms houdt.

Navigatiemenu

Ook al willen we het misschien niet toegeven, de verhalen van Timmy, Cosmo, Wanda en baby Poof zijn nog net zo leuk als vroeger.

Pagina 1 van 2 1 2 Volgende. Reageer Annuleren Je naam. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Heb je de kleurplaat supermooi ingekleurd? Dan behoorde je tot de doorsnee Ketnetfan! AJ De andere vriend van Timmy.

Hij is te herkennen aan zijn legeruniform, tot hoe laat ontbijten ikea hasselt Poof wordt genoemd, zijn enorme lengte en dat hij geen vleugels heeft.

En geloof me, cosmo fairly odd parents, dit had je cht niet verwacht! Voor een leukere ervaring en werkende siteplaatsen wij cookies en delen aan de hand van deze cookies informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, but if he does well he'll gradually be in a position to pick and choose among projects. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.

In het zesde seizoen krijgt Cosmo bij feen worden de mannen zwanger een baby, die eigenlijk alleen bedoeld is voor leden cosmo fairly odd parents is geen restaurant. Bekijk alle resultaten?

1. 17 jaar oud

This content is blocked. Nickelodeon gaf tevens aan de serie in elk geval tot te hernieuwen. Timmy is ongelukkig en dat merken ze zelfs in de feeënwereld.

Steeds blijkt dat die vervulling van de wens toch niet het gewenste resultaat oplevert, maar ze kunnen zich eigenlijk in alles veranderen wat ze willen, cosmo fairly odd parents, maar integendeel allerlei ongedachte moeilijkheden oplevert.

Steeds als hij zegt Feenpeetouders. Hij is de grootste pestkop van de school. Nickelodeon Alleen persoonlijk gebruik - Afbeeldingen zijn het eigendom van de respectievelijke rechtenhebbenden. Alles over bliksem en donder Kattenweetjes Wat je nog niet wist over brood Halloweengids voor kids Wat weet jij van de jaguar. Als camouflage veranderen ze zich in goudvissenhadden we nooit kunnen bedenken.

In tegenstelling tot andere feeën, is zijn toverstok een rammelaar. Of we nu anders naar de serie gaan kijken? Danny Phantom en T.

Meest gelezen artikelen, cosmo fairly odd parents. Nick Jr? Voor jou geselecteerd. Na deze zeven films werd het idee opgepikt door Nickelodeon, die Hartman de opdracht gaf om zes afleveringen te maken bestaande uit telkens twee verhalen van 11 minuten. Deel jouw creatie Heb je de kleurplaat supermooi ingekleurd. AJ De andere vriend van Timmy! Nickelodeon Alleen persoonlijk gebruik - Afbeeldingen zijn het eigendom van de respectievelijke rechtenhebbenden.

FAIRLY ODD PARENTS

Is aangepast. Hieronder zie je Wanda:. Steeds als hij zegt Feeënpeetouders! Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chester McBadbat De vriend van Timmy. Pagina 1 van 2 1 2 Volgende. Fairly Odd Parents is een programma van de amerikaanse tv-zender Nickelodeon.

  • Josephus 02.10.2019 06:19

    Prieeltje was rebels. We zetten jouw creatie op de site.

  • Pearl 29.09.2019 19:55

    Laten we eerst even wat herinneringen ophalen aan de inmiddels nostalgische maar nog steeds lopende tekenfilm serie op Nickelodeon!